Registreren bij Stichting UPV Textiel

Bent u producent of importeur?
Stichting UPV Textiel helpt u graag te voldoen aan uw verplichtingen van het Besluit UPV Textiel. Al ruim 800 producenten hebben gekozen voor de collectieve aanpak waarmee we als producentenorganisatie een effectief, efficiënt en betaalbaar inzamelings- en verwerkingssysteem kunnen opzetten. Bekijk hier de actuele deelnemerslijst.

Deelnemer worden? Doorloop onderstaande drie stappen:

  1. Registreren: u hoeft hiervoor alleen uw NAW-gegevens op te geven via het onderstaande formulier.
  2. Textielbeheerbijdrage-overeenkomst (TBBO) ondertekenen: na registratie ontvangt u een mail met de TBBO, een toelichting en de algemene voorwaarden. We vragen u de overeenkomst digitaal te ondertekenen en terug te sturen.
  3. Opgaaf 2024 doen: u doet een prognose van de hoeveelheid textiel die uw bedrijf in 2024 in de handel verwacht te brengen in Nederland. Nadat u de TBBO heeft ondertekend, ontvangt u per mail een uitnodiging voor het doen van opgaaf.

Wanneer u alle stappen hebt doorlopen wordt u deelnemer.

Bekijk hier de tijdlijn voor producenten en importeurs

Bent u dienstverlener?
Om de doelstellingen van de UPV-textiel te behalen, ontwikkelen we samen met de ketenpartners een landelijk dekkend textielbeheersysteem voor inzameling, hergebruik en recycling. Eind 2024 organiseren we informatiesessies voor dienstverleners. Wilt u tegen die tijd hierover geïnformeerd worden? Laat uw contactgegevens achter via het contactformulier. Geef daarbij aan dat u dienstverlener bent.

Vul de onderstaande gegevens in om uw onderneming te registreren

Zijn er er nog meer bedrijfs/handelsnamen die uw organisatie gebruikt en/of dochterondernemingen waarmee u in de toekomst mogelijk opgaaf wilt doet? Vul deze bedrijfsnamen hier in.
nl_NL
Scroll naar boven